Mould King

Mould King 16010 - Het Postkantoor

Uit de Novatown serie van Mould King komt dit postkantoor met LED verlichting. Het postkantoor wordt gebouwd uit 4030 bouwblokjes van zeer goede kwaliteit. De led verlichting kan worden ingebouwd en een batterijbox wordt meegeleverd. Deze box heeft 3 batterijen nodig. De handleiding om de led verlichting in te bouwen kan worden gedownload bij Mould King. Houd er wel rekening mee dat het model dan niet meer modulair is.

 

Aanbevolen leeftijd is 12 jaar of ouder

Mould King 16002 Novatown - Guitar Shop With LED Light
De muziekhandel annex wasstraat is een erg leuke aanvulling op je CITY. Deze set komt met LED verlichting en wordt opgebouwd uit 2168 onderdelen. De stenen van Mould King zijn van uitstekende kwaliteit.

Aanbevolen leeftijd is 12 jaar of ouder

Mould King 16048 - Botanical Garden Light version

Een hele mooie botanische tuin in een prachtige uitvoering. De tuin komt compleet met een verlichting set van Mould King en komt 1289 stukjes bouwstenen met een overzichtelijk handleiding hoe alles in elkaar moet worden gezet.

Aanbevolen leeftijd is 12 jaar of ouder.

     

    Mould King 16019 - Botanical Garden

    Een hele mooie botanische tuin in een werkelijk prachtige uitvoering. De tuin komt compleet met een verlichting set van Mould King en bestaat uit 2147 bouwstenen en een overzichtelijke handleiding met hoe alles inelkaar gezet moet worden.

    Aanbevolen leeftijd is 12 jaar of ouder.