Verzending en Retourneren

De verzendkosten ligt aan de postkoerier die u kiest, maar besteld u voor €100 of meer dan is de verzending gratis. We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u binnen is. 

gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden. Doet uw dit wel dan worden de producten op uw eigen kosten teruggestuurd.

Wij doen ons uiterste best om het artikel zo goed mogelijk te beschrijven, maar het kan natuurlijk altijd zo zijn dat het artikel toch anders is dan u in gedachten had. U kunt het artikel binnen 14 dagen retourneren, maar dit is wel op eigen kosten. Nadat we het artikel terug hebben ontvangen, krijgt u het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen op het bij ons bekende rekeningnummer teruggestort.

U kunt de te retourneren items terug sturen naar:

Double W's Gifts

opaalstraat 44

2332TK Leiden (Let op! dit is geen bezoekersadres)

Wij behouden ons het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als de artikelen beschadigt of vervuild zijn. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden.

 

Retour Voorwaarden Speedcubes

De goederen dient u onbeschadigd en ongebruikt (in originele staat en onbeschadigde verpakking) te retourneren. Alle meegeleverde documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden bijgevoegd. Bij een defect, beschadigd of verkeerd geleverd artikel dient u altijd vooraf een mail te sturen met uitleg en foto's en/of video's. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen wij de producten niet retour nemen als zijnde defect, beschadigd of verkeerd geleverd. In het geval dat een zending of bestelling incompleet is dient dit duidelijk vermeld te zijn in de retour melding, en te worden gespecificeerd in een mail gestuurd naar ons, zo niet wordt het gezien als een incomplete retour. Producten mogen enkel worden getest, niet gebruikt. Defecten of gebreken door eigen toedoen worden niet retour genomen. Voor verzending word elk product gecontroleerd op kwaliteit en functioneren. 

 

Elk risico in verband met het terugzenden van het product komt ten laste van de klant.


Wanneer de hierboven beschreven procedure en de aangegeven termijnen niet in acht worden genomen, kunnen wij geen enkele klacht betreffende een ontbrekend of niet-conform product of een zichtbaar gebrek van de geleverde producten accepteren.